Ydelser

Referencer og tilbagemeldinger

Referencer er vigtige

Referencer er mine klienters oplevelse af vores samarbejde. Af de referencer jeg har fået, har jeg valgt referencer fra flere områder, da det fortæller om bred viden og erfaring.

 

Reference fra Rie Kjærgaard Winther Laursen

Dan er en fantastisk træner! Har har et roligt sind og en stor personlighed.
Han er skide dygtig og ved præcis hvad han snakker om.

Jeg havde aldrig nået mine mål uden Dan! Han har en utrolig evne til at komme ind under huden på sine klienter, og man kan mærke han virkelig brænder for det.

Alt i alt Dan er pisse sej og ville ønske jeg kunne give 10 stjerner���

Reference fra stand-up komikeren Amin Jensen

Jeg har lavet over 400 shows. For at kunne gennemføre det, kræver det, at jeg spiser og bevæger mig rigtigt. Jeg optræder i hele landet og er hele tiden på farten, så det kan være svært at finde en, der kan træne mig.

Dan er meget flexibel. For at sikre regelmæssig træning, har vi trænet i København, Albertslund og Nykøbing F samt cyklet Sjælland tyndt.

Træningen med Dan har resulteret i, at jeg på to måneder er blevet 10 kg lettere og mit kondital er steget med 8 point. Det kan mærkes. Jeg har meget mere overskud på scenen og sover ikke så meget mere. Så de timer, jeg har brugt på træning, kommer tilbage i udholdenhed.

Dans styrke er hans rolige væsen. Han presser mig, ikke ved at råbe ad mig, men ved ros og anerkendelse. Han er hurtig til at finde ud af, hvad der skal til for at træningen virker i det enkelte tilfælde. Og så er han ikke bundet af et Fitness Center, så alt kan lade sig gøre.

Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt, at man som en offentlig person, finder en træner, man stoler på.

 

Reference fra Brian Dandanell, cykelsprinter på internationalt niveau i mange år, nuværende ejer af http://www.dandanellbikerental.com/

I ca. 10 år kørte jeg på højeste internationale plan i diciplinerne sprint, Kerin og olympisk holdsprint. I størstedelen af de 10 år trænede jeg sammen med Dan og nød godt af hans engagement og stabilitet. Når man trænede 20-30 timer om ugen var det godt at træne en del af tiden med en stabil partner, der kunne løft ens engagement.

Jeg kan kun rekommandere Dan Ysnæs.

Jane Hansson fra KAS Glostrup har sendt mig følgende reference

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Dan Ysnæs. Dan har været behjælpelig med at uddanne instruktører da vi åbnede vores store motions center på Glostrup hospital, vi har nydt godt af hans store faglige viden indenfor bla. kredsløbs træning, samt hans store ekspertise i træning med håndvægte samt maskiner.

Dan er en virkelig god underviser, og har samtidig en god portion humor samt tålmodighed. Dan har ydermere været vores vejleder ved indkøb af diverse træning maskiner.

Jane Hansson fitness instruktør KAS Glostrup.

En reference fra Per Hansen:

Jeg er maskinarbejder og er 65år, jeg blev opereret for Diskusprolaps For 5 års siden,men havde stadig mange smerter i ryggen. Så kom jeg på et ryghold, hvor Dan var instruktør hvor vi trænede 3 gange om ugen.

Dan gjorde det både rigtig godt og bestemt ikke kedeligt, så efter 3 – 4 mdr. var jeg helt smertefri. Nu træner jeg selv og er stadig smertefri, men modtager gode instrukser ind imellem fra Dan.

Jeg kan kun give Dan de varmeste anbefaling. M.v.h. Per Hansen

Anne K. R. Revsbæk, en klient jeg havde rigtig lang tid sendte mig følgende reference.

Undertegnede har i 13 år gået til vedligeholdelsestræning på Albertslund Svømme og Motionscenter. Jeg lider af dissemineret sclerose, som er en sygdom,der ikke kan helbredes, og som kun kan blive værre. Det er dog en god ting, hvis man kan prøve at vedligeholde den muskelkraft man har.

De første mange år jeg gik til træning, var Dan Ysnæs instruktør. Motionscenteret blev åbnet fra kl.8-10 , hvor os der var handicappede kunne komme. Vi var højst 8 mennesker, hvilket bevirkede, at Dan havde tid til at tage sig af os.

For mit vedkommende fik jeg lavet et program, jeg skulle træne på maskinerne, jeg fik et program til gulvøvelser og derudover strakte Dan mine benmuskler, hver gang jeg var der. På et tidspunkt lavede Dan ”forhindringsbaner” midt ned af gulvet i centeret, som vi så skulle prøve at komme hen over.

Jeg havde meget stort udbytte af, at træne dernede i de år. Efterfølgende er det ikke gået så godt, fordi sygdommen er blevet meget forværret.

Anne K.R.Revsbech

 

Fra Martin Halbert modtaget denne reference

Da jeg startede hos Dan, havde jeg et ønske om at komme ordentligt i gang med at træne med frie vægte. Jeg havde året forinden trænet en del, men mest med maskiner og havde ingen erfaring med at træne andet end dette. Så jeg havde brug for en god og ordentlig indføring og regelmæssig opfølgning.

Dan har været perfekt til dette job! Han har været god til at forklare, lave overskuelige træningsplaner og hele tiden motivere på en rigtig god måde. Jeg startede helt fra bunden og føler jeg har fået den bedst tænkelige start på at styrketræne på en god og ordentlig måde.

Jeg har fået utroligt meget ud af at træne på denne måde og har været yderst tilfreds med forløbet.

Det er nu noget tid siden jeg stoppede hos Dan og jeg træner nu selv fast efter de principper jeg lærte hos ham og det gør, at jeg har lyst til selv at fortsætte med træning.

Jeg kan varmt anbefale Dan til alle, hvad enten du allerede er i gang med at træne eller blot tænker på at starte.

Martin Halbert

Fra Helle Erlang Olsen:

Jeg har gennem mange år haft Dan som  både personlig træner og som træner for et hold jeg går på.

Det er altid  fantastisk at træne med Dan, og følge hans konstante udvikling, søgen og iver efter altid at blive bedre og gøre en forskel.
Han har tit taget kurser, videreuddannelser og andre tiltag, for at udvikle sig.
Dan kan som træner noget helt unikt. Hans vilje til at forstå og støtte, men samtidig presse lige lidt ekstra er helt utrolig. Dan har en særlig evne til at motivere og anderkende de forskellige behov der kan være på et hold med mange forskellige personer.
Også hans altid gode humør, hans rummelighed og hans overskud er værd at nævne, det er altid med sved på panden og med en god træt følelse man forlader en træning med Dan.
Hilsen Helle

Tina andresen skrev en reference jeg er meget stolt over

Holdtræning er meget godt, men med en personlig træner, som Dan, som kan sætte fokus netop dine behov, er træning fantastisk. Min træning er tilrettelagt efter mine fokus områder som vi snakkede om før jeg startede og som løbende bliver justeret. Dan er vældig god til at udfordre en, og presse lige tilpas, så man hele tiden kan mærke en klar udvikling. En klar fordel ved en Dan er at han ser mig og mine fremskridt og roser mig.  Allerede efter få uger kunne jeg mærke klare fremskridt, som jeg er sikker på, kom fordi der kun blev fokuseret på mig og ikke et helt hold.

 

Bogdan Braykov har givet følgende tilbagemelding

Træning med Dan Ysnæs er meget anderledes end hvad jeg ellers har været vant til. Det er både inspirerende og sjovt at se hvor meget kroppen kan klare og blive presset til. Kan klart anbefale ham som personlig træner da han er i stand til at kombinere styrke og puls i samme træning så det både er hårdt og sjovt at træne samt er han i stand til at “gear’e” øvelser hvis man har lidt skavanker hist og her. Alt i alt en rigtig god træner med masser af baggrund indenfor  Crossfit, bodybuilding og funktionel træning.

Bliv kontaktet